Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Välkommen till oss på Mörby Design

Det är tack vare den Ungerska Vizslan Niola som du hamnat här. Hon är nämligen inspirationen till vår allra första lampa. Det var 2018 som en siluett av henne ritades fram i CAD-programmet och som senare blev verklighet i CNC-fräsen i snickeriet.
Efter att ha fått siluetten klar, lackades den svart för att få kontraster på lampan. Därefter monterades belysning på det som skulle komma att bli en designad vägglampa. Och på den vägen är det. Nu finns mer än 400 lampor i vårt sortiment, och lamporna säljs numera både i Sverige och internationellt.

Det är tack vare den Ungerska Vizslan Niola som du hamnat här. Hon är nämligen inspirationen till vår allra första lampa. Det var 2018 som en siluett av henne ritades fram i CAD-programmet och som senare blev verklighet i CNC-fräsen i snickeriet.Efter att ha fått siluetten klar, lackades den svart för att få kontraster på lampan. Därefter monterades belysning på det som skulle komma att bli en designad vägglampa. Och på den vägen är det. Nu finns mer än 400 lampor i vårt sortiment, och lamporna säljs numera både i Sverige och internationellt.


Vägglamporna tillverkas lokalt i snickeriet i Mörby på Öland. Varje lampa hanteras med varsam hand, och är ett riktigt hantverk. Vi vill att våra kunder ska bli nöjda med en produkt från oss. Efter ett foto kan i stort sett vilken lampa som helst tillverkas av oss, endast fantasin sätter gränserna.
Letar du efter den perfekta presenten till den som redan har allt, har du också hamnat på rätt. Vi hjälper dig att skräddarsy din present så att den gör succé när den når mottagaren.

Och det är för våra kunder vi jobbar. Det ger enormt mycket tillbaka när responsen från en köpare kommer i retur. Ofta får vi höra att gåvan de lämnat har varit mycket uppskattad. Det värmer, och gör oss ännu mer sporrade att tillverka unika produkter för våra kunder.
Är du sugen på att se våra lampor på plats? Då kan du komma hit och inspireras av vår utställning där ett flertal lampor finns uppsatta. Har du tur, går fräsarna också varma i snickeriet, och möjligheten att kika in för att se hur de egendesignade lamporna växer fram finns alltid. 

Under året kommer du hitta oss på olika mässor, bland annat Formex, Stockholm i augusti, samt i samband med jaktmässor, hundmässor, hästmässor och båtmässor. Vi finns givetvis också på sociala medier. Följ oss gärna där i länkarna här på hemsidan. OM SKAPAREN TILL MÖRBY DESIGN


Håkan Snäll heter jag och är 58 år, kommer från Jönköping men flyttade till Öland för ett antal år sedan. Min hobby är lamptillverkning. Lyckan är att få dra på sig snickarbyxorna och ge sig ut i verkstaden för att skapa de designade lamporna. 

Att från början få rita fram lampan i datorprogrammet till att få den utskuren i maskinerna ger en äkta sann glädje.  Och Hunden Niola kanske någon undrar? Jo, hon är alltid med och övervakar arbetet. För utan henne hade vi inte funnits.